jueves, 13 de octubre de 2016

Montseny Marathon is coming!!

Hola amics, tinc una nova aventura, aquesta ha estat improvisada. Realment un dels objectius del blog era organitzar-me però els que em coneixeu ja sabeu com sóc, funciono per sensacions. Després de 3 anys de sentir a parlar de la marató del Montseny, ha arribat el dia i se m'han obert els ulls, això va com va, vol dir que aquest cop toca. 


http://maratomontseny.com/

No sé si hi vaig preparat, almenys la il·lusió hi és i soposo que em quedarà gas de la preparació de la Ultra Pirineu, com a mínim això m'ha dit el mister!! No estic entrenant com perquè sigui objectiu, però sí que sento que puc aguantar bé sense problemes, sense flipar-me gaire a les baixades!!





Doncs això, després de la Ultra Pirineu m'ha vingut de gust prendre-m'ho amb una mica de calma, gaudir dels entrenaments de pretemporada, no correr tant i nedar més, ja que em resulta més fàcil i fer sortides de cap de setmana però caminant, per divertir-me amb els amics sense preses tot admirant els paisatges.  

M'he recuperat de forma sensacional, en 2 dies ja estava fent canvis de ritme a 3'10 el km amb els corredors de Ca n'Arimon i en 1 setmana ja estava recuperat de les petites molèsties que podia tenir, això és el veritable èxit. El resultat del bon entrenament és la ràpida recuperació i això vol dir que no em vaig castigar perquè el cos ja estaba bastant adaptat a l'esforç que soposava la prova en si. 

Sempre m'agrada comparar-ho amb quan vaig córrer la meva primera cursa de 10k "La Sant Vicenç de Mollet del Vallès" vaig tenir escruiximents una mica més d'una setmana, no em podia ni moure, de baixar escales ni parlar-ne. I ara mira en 2 dies i a córrer, després de 111km, estic contentíssim de poder gaudir tant d'això que tant m'agrada, córrer per la muntanya.

Tornant al tema, la Marató del montseny, us poso el perfil:



Total 3 pepinets, el Matagalls, que és el segon pic del perfil i el 3r pic són el Turó del l'home i les Agudes. Total 2750+ i 45.5km de diversió, bé, això espero!!

També anirem acompanyats de l'Oriol, l'Adrià, en Joan Lluis i en Toni Mollfolleda que també està on fire, no sé qui més dels Oju ke passu!! 

Tot això el 23 d'octubre, ja us comentaré la jugada després de l'experiència, com sempre un gust poder compartir la meva emoció inicial i sensacions, aspectes molt importants per afrontar el repte de la millor manera!!

Fins aviat amics, gràcies per ser-hi!!