domingo, 11 de diciembre de 2016

Per acabar l'any insuflada d'energia per començar el proper amb ganes!

Ohhh Ohhhh la Neorural!!! Ohhh la Neorural!! Ohhhh la Neorural!!!
Ha arribat la Neorural, aquest any després d'una època d'una mica de desmotivació. Per sorpresa en un cap de setmana una bufada d'aire fresc arriba, per 2 fronts diferents.

Per una banda entro a un equip de corredors de muntanya que em fa una gran proposta per començar a confegir el calendari de curses pel proper any. L'equip es diu XtrailMontseny team, properament us aniré informant. 
Per altra guanyo la neorural, emportant-me per damunt de tot una gran experiència, sentint-me acompanyat de moltes persones conegudes d'altres edicions, amics dels oju ke passu!!, organitzadors, voluntaris i supporters.

En especial haig de donar les gràcies a les paraules i l'apreci que m'ha demostrat el company de fàtigues dels primers quasi 20km, l'Aleix Cunillera, persones com tu són les que em fan sentir important de veritat.

També a tota l'organització per estar tant present i pendent de nosaltres, per les indicacions excelents i per tota l'alegria que han projectat per fer-nos divertir a nosaltres, sous la caña. Ens enrecordem de les vostres famílies quan de sobte en els últims km's ens trobem una pujada com el famós "corriol de la tieta" va parir quina tia amb més mala baba, no??? ja ja ja

He gaudit molt del recorregut, dur de collons els últims km's, amb la boja presència amenitzadora dels koalas i el Santi amb l'alegria que duia a sobre, pots estar conent amic, per la feina que t'has currat!!

Estic molt content de veure com l'amic Oriol Prat ha aconseguit el seu merescut i crec que somiat podi a la Neorural, cada any es supera una mica i això és de celebrar-ho, vas cada cop millor, te n'adones??




Arribar a meta és molt més que acabar una cursa, és la sabiesa que en podrem treure del coneixement que han aportat compartint amb nosaltres aquell recorregut. El conjunt d'emocions viscudes i l'alegria de poder haver gaudit un any més d'aquesta aventura amb les persones que ens han acompanyat. 

En veritat vosaltres sou els que em feu sentir important, les persones que sou al meu costat, que m'acompanyeu i amb la vostra companyia, paraules, gestos me n'adono de qui sóc i també de la vostra grandesa i de com d'importants sou per mi. Gràcies a tots i totes les que em feu costat, per deixar-me ser jo mateix i gaudir tant de fer el que m'agrada.

Entre elles gràcies al sr Jordi Truyols. Poder tenir el recolzament i la confiança que et fa sentir un mister que confia tant amb tu, que t'acompanya i et fa sentir important també t'ajuda i molt, a treure el millor d'un mateix. Jordi, tu tens aquesta virtut això és el que em vas transmetre des del moment en que et vaig conèixer. Gràcies pel teu soport!! 
http://jorditruyols.weebly.com/  


Un any més la Neorural s'ha superat, ohhh la Neorural, el rap de la Neorural és una caña!!