domingo, 15 de enero de 2017

Cursa de Sant Vicenç de Mollet 2017

Comencem el 2017 amb la ja clàssica cursa de Sant Vicenç de Mollet. Amb l'objectiu de veure com estem en curses curtes i rapidetes, després de 2 anys seguits sense fer-la em venia de gust tornar a la cursa que em va motivar a començar a córrer en el 2010. 

No tenia estratègia, com sempre, no mirar el rellotge, córrer escoltant el cos i deixar-me portar acumulant bones sensacions i intentant acabar amb força i regulant per no perdre l'alegría. Fins arribar a deixar l'illa no m'he adonat que anava 3r, el Vallés Visió em perseguía, em sentia observat, sí que sóc important... En Jordi Martos m'anava al darrera i pujant als Pinetons m'ha avançat, dominant el 3r lloc. 



He arribat al pont de l'A7, entrada a Gallecs i he continuat regulat per sentir-me bé i poder apretar a les baixades, que m'encanta i se'm dóna bé, poder fer-ho em fa gaudir més. Ja he vist que no hi havia opcions d'avançar al 3r, estàvem fent una gran cursa, tant ell com jo i ara el més important era arribar amb decència. 

En la última pujada abans d'arribar a la pista he sentit que hi havia un que em seguia de prop però encara em quedava gas per defensar el meu lloc.


Arribo a la pista amb força per acabar amb un sprint, no molt contundent però suficient per sentir-me en forces i agrait de la feina ben feta, sobretot pel temps realitzat.

Per una banda m'he sentit agrait per mi per la gran marca que he fet i també pel 3r lloc d'en Jordi Martos. Sempre és una alegria poder veure un podi amb amics, Ivan Limia 2n i Jordi Martos 3r, ja sense esmentar el 1r d'Otmani, ja d'un altre planeta, ja ja!!








He pogut gaudir d'un 3r lloc de la meva categoria, no m'ho esperava, és un gran homenatge, als 7anys que fa que vaig córrer aquesta cursa per primer cop fent més de 50'. Si em diuen que arribaria un dia a fer podi ni m'ho crec, ja ja ja. Com no, també contentíssim del 1r lloc d'Eva Martos en el podi femení, ella ho viu i s'ho treballa dia a dia, sempre és un plaer trobar-te i compartir aquesta passió que ens caracteritza.

És un regal el podi de categoría amb Ivan Limia i Eva Martos, amics, companys d'entrenament i sobretot units per aquesta afició per córrer.
 


Finalment 34:41', 3' menys que el 2014, super satisfet per la progressió. Seguim avançant, pas a pas i acumulant magnífiques experiències. Super 2017. 

Ara ja amb ganes que comenci el nou projecte del 2017 equip XtrailMontseny. M'esperen 2 duatlons, du del circuit i du prat per equips i ja començarem en muntanya. Gràcies Jordi Truyols Smart training pel teu soport.